Digital Strategies

Van Website tot Sociale Media en SEO: wij zijn uw gids op het Internet!

icono_web

Web Design

Wij ontwikkelen mooie websites, aangepast voor mobiel gebruik en gemakkelijk te onderhouden. Van heel eenvoudige sites (bvb. om een trouw aan te kondigen) tot heel complexe (bvb., een geavanceerde webshop).

icono_social

Sociale Media

Zoekt u strategisch advies rond sociale media, wilt u weten hoe u best reclame maakt via Facebook? Of zoekt u gewoon hulp voor de aanmaak van een Facebook pagina voor uw zaak? Kom langs, wij staan klaar met onze professionele ervaring!

icono_seo

SEA / SEO

Wilt u adverteren via zoekmachines zoals Google? Of wilt u de ranking van uw website in zoekresultaten verbeteren? Dit is een essentiële vorm van communicatie geworden! Contacteer ons, wij begeleiden u door deze ingewikkelde materie.

icono_image

Corporate Image

Wij verzorgen de grafische vormgeving van uw communicatie, on-line en off-line: logo, folders, visite kaartjes + website, Facebook, enzoverder.

icono_mantenimiento

Computer Onderhoud

We bieden ook IT-diensten aan: computer onderhoud, verwijderen van virussen en malware, installatie en configuratie van software en hardware, helpdesk, …

icono_busness

IT Consultant

Heeft u ondersteuning of advies nodig voor IT projecten? Wij analizeren uw noden en helpen u om de juiste beslissingen te nemen.

Liliana Carrillo. Eigenaar

Bij Dottoressa Computer vindt u ervaring en kennis op het gebied van IT en communicatie. Wij helpen bedrijven om een digitale persoonlijkheid op te bouwen. Dit omvat de ontwikkeling van een website of een webshop, de integratie van sociale media, het verbeteren van de ranking in zoekresultaten, de creatie van een logo of ander grafisch materiaal, enzoverder.

Contacteer ons gerust om te achterhalen wat Dottoressa Computer kan betekenen voor uw zaak!

Liliana Carrillo

BE 0839.466.902
Haagstraat 4
9700 Oudenaarde
+32 (0)486 391 396

Contact

salient-geo

Adaptive Web Design